Bokforingstips.se
Meny Sök Bokforingstips.se

Bokföringshjälp på distans

Vi kan som redovisningskonsult hjälpa er med bokföring, årsredovisning och inkomstdeklaration. Vi arbetar idag med ett begränsat antal klienter och har nu möjlighet att ta in fler klienter för bokföring. Vi kan hjälpa med mindre hjälpinsatser eller ta hand om er bokföring från kontering till bokslut och inkomstdeklaration.
Vi sitter i Halmstad men kan sköta allt arbete på distans. Vi arbetar med Fortnox och bokföringsunderlag kan skickas (bilder och pdf:er) till en e-postadress så att alla underlag kommer direkt in i programmet. Det kan vara fördelaktigt att anpassa sina rutiner till att kunna sköta allt bokföringsarbete på distans då detta ger en större flexibilitet.
Vi tar 800 SEK per timme exklusive moms, detta innebär att varje kund får en rättvis debitering. Detta innebär att ett litet företag med endast några transaktioner per år har en årskostnad på cirka 3 000 SEK inklusive årsredovisning och inkomstdeklaration medan ett lite större företag med cirka 500 verifikationer per år kanske hamnar på en årskostnad om 12 000 SEK.
Ni är välkomna att göra en intresseanmälan via nedanstående formulär om ni tycker att detta verkar intressant.